Védjegyem a spontaneitás, a kihívások számomra lehetőségek, melyek által
ki tudom élni kreativitásomat. Szeretném, hogy a párok a fotózás során minél inkább kényelmesen érezzék magukat, valamint magukénak érezzék a légkört, ezért a háttérből örökítem meg a pillanatokat. 
A jó képek titka a pár és a fotós együttműködésében rejlik.
Szeretem mikor nyitottak az ötleteimre, és együtt tudjuk kidolgozni a koncepciókat, elképzeléseket.
A jegyesfotózás segít abban, hogy oldja a Bennetek rejlő feszültséget, valamint jobban megismerjük egymást, ez az úgy nevezett főpróba a Nagy nap előtt. Fontos a kölcsönös bizalom, az ügyfeleim igényeit részletgazdagon feltérképezem akár egy baráti hangvételű beszélgetés során egy csésze kávé, vagy jó pohár bor társaságában is.
Célom, hogy a fotók készítése által ne csak a végeredmény legyen a fő szempont -tehát az elkészült képek-, hanem maga a folyamat is egy felejthetetlen élmény maradjon. 
Hogyan válassz esküvői fotóst?
Manapság az esküdni készülő párok elé rengeteg lehetőség nyílik a jobbnál-jobb szolgáltatok által, de emiatt a bőség zavarába eshetnek. Ezért összeírtam Nektek néhány dolgot, amivel könnyebbé tehetem a döntéseteket a fotós választásában.
Általában mindenkinek van egy ismerőse, rokona aki ügyesen bánik a kamerákkal, vagy kiváló természet | portré fotós, így esetleg felajánlja az ingyenes fotózást az esküvőtökön.
Bár lehet az esküvői fotózásban még nem szerzett gyakorlatot, így nem a legbölcsebb gondolat olyan emberre bízni a Nagy Napotok megörökítését, aki nem rendelkezik némi tapasztalattal. Tény, hogy elsősorban általában az anyagi részét ragadják meg a párok, ami érthető, hisz sok esetben a fotósok nem a szolgáltatásaikhoz méltóan árazzák be magukat.
Ugyanakkor mindenki arra vágyik, hogy jó hangulatban, zökkenőmentes folyamatok között minőségi képek szülessenek, amiket évek múlva is öröm lesz visszanézni.
Azt javaslom, hogy elsősorban ne az árak határozzák meg a döntéseteket, hanem minél inkább az alábbi szempontok:
Győződjetek meg a referenciájáról, mennyire illik a Ti elképzeléseitekhez, stílusotokhoz. A honlap és az esküvői katalógus nagyban tükrözi a fotós felkészültségét és hozzáértését a szakmával kapcsolatban.
A csomagokat úgy állítsa össze, hogy kisebb és nagyobb, valamint visszafogottabb és merészebb esküvők részére egyaránt kedvező ajánlatot nyújtson. Akár teljeskörű képanyagot is kérhettek tőle az árajánlata mellé.
Fontos, hogy a szakmai jelenlét mellett érzelmileg is tudjon azonosulni Veletek, ne legyen anyagias. Bármikor rendelkezésetekre álljon a kérdéseitek során, rugalmas kezelje az esetlegesen felmerülő problémákat, vagy a programok közötti csúszásokat. Például ha a jegyes vagy kreatív fotózásotokat elmossa az eső, legyen mindig egy B terve. Akár egy Nektek tetssző műterem, vagy egy fedettebb tér a szabadban.
Rendelkezik a szükséges szakmai tapasztalattal és megfelelő professzionális eszközökkel. Technikai meghibásodás esetén mindig legyen nála pótfelszerelés.
Ismerje az esküvő menetét, segítsen az ötletelésben, valamint kommunikáljon és együttműködjön a többi szolgáltatóval, hogy senki ne hátráltassa a másik munkáját.
A jó fotós megbízható, pontosan érkezik, betartja a határidőket és egyéb kéréseiteket.
Biztosítja az emlékeitek tárolását több különböző helyen.
Back to Top