Ki vagyok én?

Számomra nincs jobb kifejezőeszköz, mint a fotózás,
így minden témában igénynek megfelelően alkalmazom
a lehető legjobb látásmódot.

Mottóm az emberközpontúság.
Célom, hogy megismerjem akiket fotózok, ezáltal mindenkiről
olyan képeket készítsek, ami a saját stílusához illik.
Ezzel azt a nyugodt és vidám hangulatot teremtem meg,
amiben bárki jól érezheti magát,
hogy az így készült képek méginkább személyesek legyenek.

A háttérből instruálok, az én dolgom csak a megismételhetetlen pillanat megörökítése, ami később egy örömteli emlék lesz.
A szakma szenvedélyét, szeretetét leginkább édesanyámtól örököltem,
már egészen kiskoromtól csodálom és a segédjeként dolgoztam.
Később, a saját stílusom keresése közben, elvégeztem egy iskolát Budapesten, továbbá a mai napig workshopokra járok, minden lehetőséget megragadva a gyakorlásra, fejlődésre.

Legyen szó esküvőről, családi fotózásról, brandépítésről vagy akár budoir képek készítéséről, országszerte és külföldön is vállalok fotózásokat.
Szavak helyett beszéljenek helyettem a képek!

Remélem, hamarosan együtt dolgozunk!
Mártai Flóra
Rólam mondták
Hani és Gergő
"Flóra hihetetlenül kreatív, és egyedi. Könnyedén azonosult velünk, az elképzeléseinkkel, így a legjobb döntés volt, hogy Ő fotózott az esküvőnkön az anyukájával, akivel szuper párost alkotnak. Olyan csodás képeket kaptunk Tőlük, amilyenre nem is számítottam.
Az éves családi képeinket is ők készítik el nekünk mindig. Mindenkinek tiszta szívből ajánljuk, aki nem sablonos dolgokra vágyik, hanem a különlegesekre, megfizethető áron."

Köntös Mihály - 
nyelvtanonc.net
"Flóra maximálisan megbízható, igényes fényképész. A munkáit nagy odafigyeléssel készíti el, és soha nem ígér olyat, amit nem tud betartani. Rugalmas, mindig igazodik a különböző igényekhez. Hosszú magyarázatok nélkül is ösztönösen érzi a megrendelők elképzeléseit. A szakmai alázatosság mindegyik munkáján érződik. Mindenkinek csak ajánlani tudom! "

Mitiszol.hu
"Flórát egy sétálókóstolónkra kértük fel fotósnak, a rendezvényeinkről fontos, hogy minőségi fotók készüljenek, amit utána a közösségi médiában és a honlapunkon is használni tudunk. Annyira meg voltunk elégedve a munkájával, hogy a kollégák portréfotózására is felkértük. Olyan jó hangulatban telt, hogy senki nem érezte feszélyezve magát, Flóra igazán jól tudja oldani a feszültséget, azóta is nevetünk ha visszagondolunk a fotózásra."


Kovács család
"Flórával egy keresztelőn találkoztunk, ahol Ő volt a fotós. Nagyon közvetlen személyiség, szuper pillanatokat kapott el úgy, hogy egyáltalán nem zavarta a szertartást, és végre készültek rólunk jó páros fotók is a férjemmel.  Amikor megszületett a kislányunk nem volt kérdés, hogy Flórát kérjük fel az éves családi fotózásokra. 
Anna gyerekszobáját pedig a grafikai dekorációs munkáival díszítettük.
Mindezek mellett nagyon korrekt áron dolgozik, csak ajánlani tudjuk Őt!"

Németh Nini - 
ninimaldesign.com
"Flórával a közös munka nagyon közvetlen, baráti. Segít feloldani és instruálni fotózás közben, ha nem jönnek a pózok maguktól. Közben résen van, és el tudja kapni azt a pillanatot amitől igazán spontán hatása van a képeknek. 
Szívből ajánlom mindenkinek!"Dia és Balázs
"Nagyon szuper fotókat kaptunk és meglehetősen rövid idő alatt. Minden olyan lett, ahogy elképzeltük. Elmondtuk mit szeretnénk és Flóra megvalósította.
Nagyon korrekt hozzáállással végzi a munkáját. Remek hangulatban tudtunk együtt dolgozni és minőségi munkát végzett emellett. Ki nem állhatom, ha fotóznak de az Ő kezei alatt nyugodt tudtam maradni, és simán ment a dolog.
Ajánlom azoknak is akik kicsit félősebbek a kamera előtt, de mindenki másnak is, aki egy remek megrendelőközpontú fotóst szeretne bármilyen alkalomra."

Anikó és Tamás
"Minden fotó úgy sikerült ahogy megálmodtuk, tökéletesen elkapott pillanatok, visszaadják a nagy nap hangulatát. Flóra nagyon precíz és segít ellazulni, nagyon jó hangulatban telt az egész nap vele. Nagyon örülünk, hogy őt választottuk, végtelenül kedves lány."


Mikes Krisztina


"Igazán kellemes, szórakoztató, vidám hangulatú fotózáson vettünk részt Flóra Mártai fotósnál. Sosem gondoltam volna, hogy egy ilyen eseményt teljes természetességgel fogok megélni.
Flóra kedves, közvetlen személyisége fesztelen, baráti hangulatot teremtett.
Igazán könnyed volt az együttműködés!
Köszönöm szépen Flóra!"


Berényi Enikő
"Kedves Flóra! Szeretném megköszönni a csodás fotókat, kismamaként külön fontos volt számomra, hogy minőségi képeken örökítsük meg a várandósság pillanatait. A fotózás alatt végig egy hercegnőnek éreztem magam, és az egész annyira jó hangulatban telt, hogy utána egész nap a fellegekben jártam.  A képek kifogástalanok, pontosan azt kaptam, amire vágytam, amit látni szerettem volna, mintha kitaláltad volna a gondolataimat. Nem is kérdés, hogy a kicsi érkezése után is Téged szeretnénk felkérni az újszülött fotózásra, biztos vagyok benne, hogy az is hatalmas élmény lesz!"
Back to Top