Jegyes fotózás
A személyes/online találkozót követően tökéletes alkalom, hogy jobban megismerjük egymást, kiismerjem a szokásaitokat.
Segít abban, hogy a fotózás során oldjam a Bennetek rejlő feszültséget, hisz a legtöbb pár nem állt még kamera előtt.


"A párom utálja ha fotózzák, egyáltalán nem vagyunk fotogének" az egyik leggyakrabban elhangzó mondat. Ilyenkor nem kell mást tennetek, mint bíznotok bennem, megmutatom, hogy mi az ami jól áll Nektek, mi az előnyös profilotok.
Ez egyfajta főpróba a Nagy Nap előtt.  


Nem utolsó szempont, hogy a későbbiekben különböző alkalmakra tökéletes ajándékozási lehetőség. A képeket fel tudjátok használni gyerekkori képeitekkel vegyítve, slide showként le tudjátok vetíteni az esküvői bulitokon.

Kreatív sorozat
A kreatív sorozatot az esküvői ruhában történő „beállított képek” kategóriaként ismerik a legtöbben.
Viszont én törekszem a stílusotokhoz illő, felszabadult, természetes fotók elkészítésére, úgy rögzítve az anyagot, hogy a háttérből instruálok.
Sokan úgy érzik teher az esküvő napján dokumentálni a sorozatot, így egy másik időpontban, helyszínen és napszakban is tudjátok igényelni a szolgáltatást, amikor nincs időhiány. 
Azért is érdemes külön napra tenni, mert így a helyszín választás lehetősége is ott van, valamint az esküvőkön legtöbbször feszített a tempó és a menyasszonyok aggódnak a ruha koszolódása miatt is. A nyári hónapokban délelőtt 10 és délután 5 óra között a legrosszabbak a fényviszonyok, az Őszi időszakban, mikor fennáll az esőzés veszélye, leginkább stúdióban vagy egyéb zárt helyszínen (pl.: Múzeumban, kávézóban) javaslom a fotózást az Ifjú pároknak.
Back to Top