Hogyan tudunk lefoglalni téged?
Személyes vagy online beszélgetést követően ha úgy döntötök, hogy engem választotok, elküldöm a szerződésem, amiben minden fontos információt megtaláltok az esküvői katalógusom mellett. Amint aláírtátok a szerződést és beérkezik a foglaló díja, hivatalosan is én fogom megörökíteni a Nagy Napotok pillanatait. :)

Kifejezetten szeretem, ha folyamatos kapcsolatban vagyunk a párokkal, belevonnak az esküvő menetébe, részleteibe, ezáltal mégjobban meg tudjuk ismerni egymást is. :)


Mikor és hogyan kapjuk meg az elkészült fotókat?
A fotózást követően 72 órán belül küldöm kiválasztásra az előválogatott, logóval ellátott nyersanyagot. 

Esküvői fotózás esetén a kiválogatás után, a választott csomag utómunkával ellátott képeit digitális formában 3-4 héten belül egy privát webgalériába töltöm fel, ahonnan könnyedén le tudjátok tölteni őket, valamint egy link segítségével továbbíthatjátok a rokonoknak, barátoknak.

Családi, egyéb esemény, brand képek tekintetében, a kiválogatás után1-2 héten belül töltöm fel a privát webgalériába az elkészült képeket.Minden esküvői csomagodhoz jár fotókönyv?

Nem. A négy csomagból kettőhöz tartozik ajándék fotókönyv.
Viszont elő szokott fordulni, hogy a választott csomagot kicsit módosítani szeretnék a párok.
Akkor már egyéni csomagnak minősül, így fotókönyv abban az esetben nem tartozik hozzá, csak ha pluszban kértek csomagáron felül.
Mit jelent az utómunka?
Az egységes színek, fények beállítását, retusálást (bőrhibák javítása, esetleg a nem odaillő tárgyak eltüntetése stb.) , valamint a képek vágását jelenti.
Megkaphatjuk a teljes nyersanyagot?
Csak a választott csomag szerinti kiválogatott, majd megszerkesztett fotókat nyújtom át Nektek, a nyersanyagot semmilyen körülmények között nem tudom rendelkezésetekre bocsájtani.
Adott képmennyiségen felüli kép választása esetén plusz költségért tudtok rendelni utómunkázott képet.

Hogyan történik a kifizetés?
A konzultációt, szerződéskötést és a foglaló megfizetését követően a megbeszélt időpontban zajlik a fotózás.
Az esküvő/családi/ brand fotózás napján tudjátok rendezni a fennmaradó végösszeget.
A kifizetés után küldöm a kiválasztott, utómunkával ellátott képeket, amint elkészültek.
Back to Top