Mikor és hogyan kapjuk meg az elkészült fotókat?
- A fotózást követően 72 órán belül küldöm kiválasztásra az előválogatott, logóval ellátott nyersanyagot. - Küldök egy szerkesztett válogatást is, amit ki tudtok posztolni. :)
Esküvői fotózás esetén a kiválogatás után, a választott csomag utómunkával ellátott képeit digitális formában 3-4 héten belül egy privát webgalériába töltöm fel, ahonnan könnyedén le tudjátok tölteni őket, valamint egy link segítségével továbbíthatjátok a rokonoknak, barátoknak.

Ezt követően GLS futárszolgálattal vagy személyesen kaphatjátok kézhez a legszebb pillanataitokból álló prémium fotókönyveteket (2 csomagomhoz tartozik fotókönyv).


Családi, egyéb esemény, brand, budoir képek tekintetében, a kiválogatás után1-2 héten belül töltöm fel a privát webgalériába az elkészült képeket.

Hogyan tudunk lefoglalni téged?
Személyes vagy online beszélgetést követően ha úgy döntötök, hogy engem választotok, elküldöm a szerződésem, amiben minden fontos információt megtaláltok az esküvői katalógusom mellett. Amint aláírtátok a szerződést és beérkezik a foglaló díja, hivatalosan is én fogom megörökíteni a Nagy Napotok pillanatait. :)
Kifejezetten szeretem, ha folyamatos kapcsolatot tartunk a párokkal, belevonnak az esküvő menetébe, részleteibe, ezáltal mégjobban meg tudjuk ismerni egymást is. :)
Mit jelent az utómunka?
Az egységes színek, fények beállítását, retusálást (bőrhibák javítása, esetleg a nem odaillő tárgyak eltüntetése stb.) , valamint a képek vágását jelenti.
Megkaphatjuk a teljes nyersanyagot?
Csak a választott csomag szerinti kiválogatott, majd megszerkesztett fotókat nyújtom át Nektek, a nyersanyagot semmilyen körülmények között nem tudom rendelkezésetekre bocsájtani.
Adott képmennyiségen felüli kép választása esetén +1500 Ft/kép az ár - utómunkázva - .

Hogyan történik a kifizetés?
A konzultációt, szerződéskötést és a foglaló megfizetését követően a megbeszélt időpontban zajlik a fotózás, majd miután elküldtem a válogatni való nyersanyagot, tudjátok rendezni a fennmaradó végösszeget.
A kifizetés után küldöm a kiválasztott, utómunkával ellátott képeket amint elkészültek.
Back to Top