Főként esküvő, családi és brand képek készítésével foglalkozom.
Mostanában sokan keresnek budoir fotózással kapcsolatban is, így szívesen vállalok.
Számomra szintén fontos téma, az önazonosság, valamint, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. Az ilyen önbizalomnövelő fotózások mindig hozzá tudnak adni az ember életéhez egy kis pluszt.

Könnyedén teremtek kapcsolatot a megrendelőimmel, gyorsan egy hullámhosszra tudok kerülni Velük, ezáltal hamar elmúlik az izgatottság és feszültség amit a kamerák előtt éreznek, így a fotózások laza, baráti hangulatban telnek.


Mindig meghatódom és feltöltődöm, mikor egy pár történetének fotózása során eljutunk a jegyes- esküvő fotózástól a kismamán át a családi képek elkészítéséig. Vagy amikor egy elégedett cég éves karácsonyi buliján ugyanazok az arcok felbukkanak és örülnek az újabb találkozásunknak.
Esküvő
Esküvői fotózás
Számomra rendkívül fontos, hogy a szakmai jelenlét mellett érzelmileg is tudjak azonosulni Veletek, a boldogságotokkal, őszinteséggel.
Célom, hogy ezeket a pillanatokat fotóim által újra és újra át tudjátok élni

évek múlva is.
Minden adódó kihívásban segítek a személyes/online konzultáció során,
hogy a lehető leggördülékenyebben menjen a napotok.
Eddigi tapasztalataim során sokszor történt csúszás a programok között, ezért a csomagjaimat a lehető legkedvezőbb módon,
 extra szolgáltatásokkal állítottam össze.
Legyen az kisebb esküvő, vagy akár a korai óráktól másnap hajnalig tartó,
én addig maradok ameddig szükségetek van rám.
Biztos vagyok benne, hogy amint kipihenitek a Nagy nap fáradalmait az első gondolataitok között van, hogy vajon milyenek lettek a fotók, ezért az esküvőtök után 72 órán belül küldök egy szerkesztett válogatást Nektek a nyers képek mellett, hogy ne kelljen heteket várnotok a teljes anyagra, amit a kiválogatás után 3-4 héten belül nyújtok át.

A kiválasztott utómunkázott fotókat egy privát webgalériába töltöm fel, amit egy link segítségével könnyedén tudjátok továbbítani rokonaitoknak, barátaitoknak, valamint 2 csomaghoz tartozik egy prémium fotókönyv, ami a legszebb pillanatok válogatásából áll.

A csomagárak tartalmazzák az útiköltség díját.
Privát webgaléria
A választott csomag szerinti kiválogatott, majd utómunkázott képanyagot digitálisan töltöm fel egy privát webgalériába, ahonnan könnyedén le tudjátok tölteni az összes fotót, valamint egy megosztható link segítségével továbbíthatjátok a rokonoknak, barátoknak.

Az esetleges technikai meghibásodás végett (elszáll a külső adathordozótok tartalma vagy a számítógépetek merevlemeze) biztosítom az adattárolás lehetőségét, így az elkészült fotókat addig tárolom ameddig szeretnétek. Az első 1 év ingyenes, a további árak a tárolás idejétől függenek.
Prémium fotókönyv

Az emlékek legszebb galériájáról, a FineArt fotókönyv mindig tökéletes választás, hiszen a legszebb pillanatok a legmagasabb minőségű albumot érdemlik.
Az albumok lapjai prémium minőségű és vastag papírból készülnek. Ez amellett hogy időtálló, sokkal exkluzívabb megjelenést biztosít a könyvnek.

A fotókönyv minden lapja síkban nyílik, mely akár egész lapos képek készítésére is tökéletes módot biztosít. Fontos tudni, hogy a papír 100%-ban ujjlenyomatmentes, így a könyv hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. A lapokat tartós kötés tartja egyben, mely egy valódi könyv érzetét kelti.
Családi fotózás 

Szabadtéren, stúdióban, otthonotokban.
Esemény fotózás
- céges rendezvény
- borkóstoló
- koncert
- születésnap
- buli
- keresztelő
- évforduló
- szalagavató
- előadás
- werk
- egyéb események
Brand | portré fotózás

A védjegy kialakítása az élet minden területén fontos, de ez különösképpen prioritást élvez cégeknél, egyéni vállalkozóknál, vagy bárkinél, akik egyedi termékeket, vagy bármilyen szolgáltatást nyújtanak. Számukra kulcsfontosságot élveznek az igényes, professzionális, marketingépítő promóciós képek, melyek által elérhetővé, figyelemfelkeltővé válik szolgáltatásuk.
Back to Top