Főként esküvő, családi és brand képek készítésével foglalkozom.
Sokan keresnek budoir fotózással kapcsolatban is,ami azért is király,
mert számomra szintén fontos téma, az önazonosság, valamint, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben.
Az ilyen önbizalomnövelő fotózások mindig hozzá tudnak adni
az ember életéhez egy kis pluszt.

Könnyedén teremtek kapcsolatot a megrendelőimmel, gyorsan egy hullámhosszra tudok kerülni Velük, ezáltal hamar elmúlik az izgatottság és feszültség amit a kamerák előtt éreznek, így a fotózások laza, baráti hangulatban telnek.


Mindig meghatódom és feltöltődöm, mikor egy pár történetének fotózása során eljutunk a jegyes- esküvő fotózástól a kismamán át a családi képek elkészítéséig. Vagy amikor egy elégedett cég éves karácsonyi buliján ugyanazok az arcok felbukkanak és örülnek az újabb találkozásunknak.
Esküvő​​​​​​​
Számomra rendkívül fontos, hogy a szakmai jelenlét mellett érzelmileg is tudjak azonosulni Veletek, a boldogságotokkal, őszinteséggel.
Célom, hogy ezeket a pillanatokat fotóim által újra és újra át tudjátok élni

évek múlva is.
Minden adódó kihívásban segítek a személyes/online konzultáció során,
hogy a lehető leggördülékenyebben menjen a napotok.
Eddigi tapasztalataim során sokszor történt csúszás a programok között,
ezért a csomagjaimat a lehető legkedvezőbb módon állítottam össze,
legyen az kisebb vagy nagyobb esküvő.

Kérjetek ajánlatot bizalommal és a katalógusomban bővebb infókat is találhattok.
Biztos vagyok benne, hogy amint kipihenitek a Nagy nap fáradalmait az első gondolataitok között van, hogy vajon milyenek lettek a fotók, ezért az esküvőtök után 72 órán belül küldöm a nyers képek Rátok eső részét a kiválogatáshoz,
néhány szerkesztett képpel, hogy tudjatok posztolni.


A kiválasztott utómunkázott fotókat egy privát webgalériába töltöm fel
3-4 héten belül, amit egy link segítségével könnyedén tudjátok továbbítani rokonaitoknak, barátaitoknak, valamint 2 csomaghoz tartozik
egy ajándék fotókönyv, ami a legszebb pillanatok válogatásából áll.

A csomagárak tartalmazzák az útiköltség díját!
Selfiebox

Kollégám főleg Budapesten és környékén, de országszerte is vállal
esküvőkre, egyéb rendezvényekre kiszállást mindenféle vicces fotókellékkel.Privát webgaléria
A választott csomag szerinti kiválogatott, majd utómunkázott képanyagot digitálisan töltöm fel egy privát webgalériába, ahonnan könnyedén le tudjátok tölteni az összes fotót, valamint egy megosztható link segítségével továbbíthatjátok a rokonoknak, barátoknak.

Az esetleges technikai meghibásodás végett (elszáll a külső adathordozótok tartalma vagy a számítógépetek merevlemeze) biztosítom az adattárolás lehetőségét, így az elkészült fotókat addig tárolom ameddig szeretnétek. Az első 1 év ingyenes, a további árak a tárolás idejétől függenek.

Prémium fotókönyv

Az emlékek legszebb galériájáról, a FineArt fotókönyv mindig tökéletes választás, hiszen a legszebb pillanatok a legmagasabb minőségű albumot érdemlik.
Az albumok lapjai prémium minőségű és vastag papírból készülnek. Ez amellett hogy időtálló, sokkal exkluzívabb megjelenést biztosít a könyvnek.

A fotókönyv minden lapja síkban nyílik, mely akár egész lapos képek készítésére is tökéletes módot biztosít. Fontos tudni, hogy a papír 100%-ban ujjlenyomatmentes, így a könyv hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. A lapokat tartós kötés tartja egyben, mely egy valódi könyv érzetét kelti.
Családi fotózás 

30 perc fotózás / 1 óra fotózás / 2 óra fotózás
szabadtéren/ stúdióban/ otthonotokban
Eddigi tapasztalataim során a konzultációt követően,
az 1 órás fotózás a legkedveltebb időintervallum a feloldódással együtt, akár két szett ruhával is. 
A 2 órás fotózást akkor javaslom, ha 4 főnél többen lennétek, vagy kisbabával, kisállattal érkeznétek, esetleg kettőnél többször szeretnétek átöltözni. 

Stúdióban váltócipő kötelező! 
Ha kutyussal érkeztek, akkor saját pléd szükséges, valamint előre kell jeleznem a stúdiónak, ezért időben jelezzétek felém kérlek.

Vannak akik otthoni környezetben érzik komfortosabban magukat, vagy babájuk született és még nagyon pici ahhoz, hogy stúdióba vagy szabadtérre menjünk,
akkor szívesen kimegyek házhoz is.
Esemény fotózás
- céges rendezvény
- borkóstoló
- koncert
- születésnap
- buli
- keresztelő
- évforduló
- szalagavató
- előadás
- werk
- egyéb események
Brand | portré fotózás

30 perc fotózás / 1 óra fotózás / 2 óra fotózás
szabadtéren/ stúdióban / munkahelyen

A védjegy kialakítása az élet minden területén fontos, de ez különösképpen prioritást élvez cégeknél, egyéni vállalkozóknál, vagy bárkinél, akik egyedi termékeket, vagy bármilyen szolgáltatást nyújtanak.

Számukra kulcsfontosságot élveznek az igényes, professzionális, marketingépítő promóciós képek, melyek által elérhetővé, figyelemfelkeltővé válik szolgáltatásuk.
Back to Top