Főként esküvő és rendezvények megörökítésével foglalkozom, de mindezek mellett szívesen fotózok üzleti portrékat és családi fotókat, valamint promóciós képeket. Könnyedén teremtek kapcsolatot a megrendelőimmel, gyorsan egy hullámhosszra tudok kerülni Velük, ezáltal hamar elmúlik az izgatottság és feszültség amit a kamerák előtt éreznek, így a fotózások laza, baráti hangulatban telnek.

Mindig meghatódom és feltöltődöm, mikor egy pár történetének fotózása során eljutunk a jegyes- esküvő fotózástól a kismamán át a családi képek elkészítéséig. Vagy amikor egy elégedett cég éves karácsonyi buliján ugyanazok az arcok felbukkanak és örülnek az újabb találkozásunknak.
Esküvői | Jegyes fotózás
Esküvői fotózás
Számomra rendkívül fontos, hogy a szakmai jelenlét mellett érzelmileg is tudjak azonosulni Veletek, a boldogságotokkal, őszinteséggel.
Célom, hogy ezeket a pillanatokat fotóim által újra és újra át tudjátok élni évek múlva is.
Minden adódó kihívásban segítek, hogy a lehető leggördülékenyebben menjen a nagy napotok. Eddigi tapasztalataim során sokszor történt csúszás a programok között, ezért a csomagjaimat a lehető legkedvezőbb módon, extra szolgáltatásokkal állítottam össze.
Legyen az kisebb esküvő, vagy akár a korai óráktól másnap hajnalig tartó, én addig maradok ameddig szükségetek van rám.
Biztos vagyok benne, hogy amint kipihenitek a Nagy nap fáradalmait az első gondolataitok között van, hogy vajon milyenek lettek a fotók, ezért az esküvőtök után 72 órán belül küldök egy válogatást Nektek, hogy ne kelljen heteket várnotok a teljes anyagra, amit a kiválogatásotok után 3-4 héten belül nyújtok át.

A kiválasztott utómunkázott fotókat egy privát webgalériába töltöm fel, amit egy link segítségével könnyedén tudjátok továbbítani rokonaitoknak, barátaitoknak, valamint 3 csomaghoz tartozik egy prémium fotókönyv, ami a legszebb pillanatok válogatásából áll.
Jegyes fotózás
A személyes találkozót követően tökéletes alkalom, hogy jobban megismerjük egymást, kiismerjem a szokásaitokat.
Segít abban, hogy a fotózás során oldjam a bennetek rejlő feszültséget, hisz a legtöbb pár nem állt még kamera előtt.


“A párom utálja ha fotózzák, egyáltalán nem vagyunk fotogének”az egyik leggyakrabban elhangzó mondat. Ilyenkor nem kell mást tennetek, mint bíznotok bennem, megmutatom, hogy mi az ami jól áll Nektek, mi az előnyös profilotok.
Ez egyfajta főpróba a Nagy Nap előtt.  


Nem utolsó szempont, hogy a későbbiekben különböző alkalmakra tökéletes ajándékozási lehetőség. A képeket fel tudjátok használni gyerekkori képeitekkel vegyítve, slide showként le tudjátok vetíteni az esküvői bulitokon.
Kreatív sorozat
A kreatív sorozatot az esküvői ruhában történő „beállított képek” kategóriaként ismerik a legtöbben.
Viszont én törekszem a stílusotokhoz illő, felszabadult, természetes fotók elkészítésére, úgy rögzítve az anyagot, hogy a háttérből instruálok.
Sokan úgy érzik teher az esküvő napján dokumentálni a sorozatot, így egy másik időpontban és napszakban is tudjátok igényelni a szolgáltatást, amikor nincs időhiány. 
Azért is érdemes külön napra tenni, mert így a helyszín választás lehetősége is ott van, valamint az esküvőkön legtöbbször feszített a tempó és a menyasszonyok aggódnak a ruha koszolódása miatt is. A nyári hónapokban délelőtt 10 és délután 5 óra között a legrosszabbak a fényviszonyok, az Őszi időszakban, mikor fennáll az esőzés veszélye, leginkább stúdióban vagy egyéb zárt helyszínen (pl.: Múzeumban, kávézóban) javaslom a fotózást az Ifjú pároknak.
Privát webgaléria
A választott csomag szerinti kiválogatott, majd utómunkázott képanyagot digitálisan töltöm fel egy privát webgalériába, ahonnan könnyedén le tudjátok tölteni az összes fotót, valamint egy megosztható link segítségével továbbíthatjátok a rokonoknak, barátoknak.

Az esetleges technikai meghibásodás végett (elszáll a külső adathordozótok tartalma vagy a számítógépetek merevlemeze) biztosítom az adattárolás lehetőségét, így az elkészült fotókat addig tárolom ameddig szeretnétek. Az első 1 év ingyenes, a további árak a tárolás idejétől függenek.
Prémium fotókönyv

Az emlékek legszebb galériájáról, a FineArt fotókönyv mindig tökéletes választás, hiszen a legszebb pillanatok a legmagasabb minőségű albumot érdemlik. Az albumok lapjai prémium minőségű és vastag papírból készülnek. Ez amellett hogy időtálló, sokkal exkluzívabb megjelenést biztosít a könyvnek. A fotókönyv minden lapja síkban nyílik, mely akár egész lapos képek készítésére is tökéletes módot biztosít. Fontos tudni, hogy a papír 100%-ban ujjlenyomatmentes, így a könyv hosszú ideig megőrzi eredeti szépségét. A lapokat tartós kötés tartja egyben, mely egy valódi könyv érzetét kelti.

Portré | Családi fotózás 

Valaki otthon, a családi környezetben érzi jól magát, mások inkább kint a szabadban szeretnének egyedi pillanatokat megörökíteni, egyesek pedig inkább stúdiókörülmények között műtermi fotózáson szeretnék kiélni magukat. Mind tökéletes alkalom az archívumok feltöltésére, vagy esetleg ajándékozáshoz.​

Esemény fotózás
- céges rendezvény
- borkóstoló
- képzések
- koncert
- születésnap
- buli
- keresztelő
- évforduló
- szalagavató
- előadás
- werk
- egyéb események

Reklám fotózás

A védjegy kialakítása az élet minden területén fontos, de ez különösképpen prioritást élvez cégeknél, egyéni vállalkozóknál, vagy bárkinél, akik egyedi termékeket, vagy bármilyen szolgáltatást nyújtanak. Számukra kulcsfontosságot élveznek az igényes, professzionális, marketingépítő promóciós képek, melyek által elérhetővé, figyelemfelkeltővé válik szolgáltatásuk.
Back to Top